Kengät ja sandaalit

Xsensible stretchwalker

Tämä Xsensiblen jalkinemallisto on saanut aivan erityistä palautetta asiakkailta, joilla on ollut haasteita jalkaterässä, esim. kantapääkipua, vaivaisenluuhaastetta, nivelrikkoa, polvikipua tai muuta haastetta kävellessä. Tämän sarjan jalkine sinun täytyy ehdottomasti kokeilla, koska silloin huomaat pohjarakenteen erinomaisen edun askeltaessa! Jalkinneen pohja ohjaa askellustasi luontaiseen, kuormittamattomampaan askellustapaan, joka on ehkä syntynyt kun olet kipeää vaivaisenluuta varonut. Askellus muuttuu silloin virheelliseksi ja kuormitus kehossa, lihaksissa ja nivelissä muuttuu virheelliseksi.

Uusi tekninen Xensible stretchwalkerin ajantasaistettu oivallus kehitettiin Hollannissa 10 vuotta sitten. Jalkineen askelkuormitusta muuttava ominaisuus perustuu japanilaiseen Geta-sandaalin tasapainoperiaatteeseen. Sandaalin keskellä on korko, joka haastaa tasapainojärjestelmää uudella tavalla.

Tämä muuttuja yhdessä kanta- ja päkiävaimennusmateriaalin kanssa, muuttaa askelkuormitusta joka askeleella. Jalkineen tekninen pohjaratkaisu on vertaansa vailla, kun halutaan aktivoida kävelyn kuormitussuhteita kokonaiskuormituksesta keventävään suuntaan. Erityisen onnistunut Xensible jalkinevalinta on askelkipuisille, joiden kävelyä haittaa esimerkiksi nivelkivut polvissa, lonkissa tai alaselässä.

Kokonaiskuormituksen keveneminen painoakantavilta niveliltä selittyy juuri jalkineen pohjassa olevalla korkopalalla. Askelkuormituksen jarruttava lihasaktivaatio muuttuu nopeammin supistavaksi lihastyöksi askeleen keskivaiheessa, kun kehonpaino osuu keskikorolle. Supistava lihastyö on jarruttavaa lihastyötä matalaenergisempää ja siten kokonaisaktivaatiota keventävää.

Xensible-jalkineen stretch nimitys tulee myös patentoidusta, venyvästä nahkainnovaatiosta. Jalkineen päällinen siis mukautuu jalkaterän muutoksille saumattoman ja venyvän nahkamateriaalin ansiosta.

Xensible -jalkineiden vaikuttavuudesta Suomessa tehdyt tutkimukset 2018. Lue kohdasta “Jalkojen hyvinvointi”

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.