Kengät ja sandaalit

Xsensible stretchwalker

Palautteita:

“Kun korona tuli alkuvuonna en päässyt Hukkaan treenaamaan kävelin, niin paljon, että sain planttaarivaskiitin en päässyt liikkeelle lainkaan, kun kantapää ja jalkaholvi kipeytyi.

Katselin Ergonovitan nettisivuja ja huomasin siellä x sensible kengät ja voi mikä ihanuus, ostin keväällä tennarit ja nyt syksyllä varrelliset kengät. 
Olen , niin tyytyväinen, kun pääsen taas kävelemään pitkiä matkoja.”
Itselläni on ollut ongelmia toisen jalan jalkaterän kanssa siinä määrin, että lenkkeilyt olivat jääneet kokonaan pois useamman kuukauden ajalta. Ortopedi, jonka vastaanotolla kävin, suositteli minulle kiertoa tukevaa ja päkiästä rullaavaa jalkinetta. Googlen avulla löysin Ergonovita liikkeen ja ystävällinen Jenni suositteli minulle Stocholm Xsenbilen kenkiä talvilenkkeilyyn, jotka kävin sovittamassa ja ostamassa häneltä. Niin uskomattomalta kuin se tuntuikin, niiden avulla pääsin jälleen lenkille, eikä ne kengät jalassa kipua ole tuntunut ollenkaan. Suosittelen jalkineita kaikille niille, jotka työssään liikkuvat kovilla alustoilla jo ennen kuin jalkaongelmia tulee! Nimim `omakohtainen kokemus’

Tämä Xsensiblen jalkinemallisto on saanut aivan erityistä palautetta asiakkailta, joilla on ollut haasteita jalkaterässä, esim. kantapääkipua, vaivaisenluuhaastetta, nivelrikkoa, polvikipua tai muuta haastetta kävellessä. Tämän sarjan jalkine sinun täytyy ehdottomasti kokeilla, koska silloin huomaat pohjarakenteen erinomaisen edun askeltaessa! Jalkinneen pohja ohjaa askellustasi luontaiseen, kuormittamattomampaan askellustapaan, joka on ehkä syntynyt kun olet kipeää vaivaisenluuta varonut. Askellus muuttuu silloin virheelliseksi ja kuormitus kehossa, lihaksissa ja nivelissä muuttuu virheelliseksi.

Uusi tekninen Xensible stretchwalkerin ajantasaistettu oivallus kehitettiin Hollannissa 10 vuotta sitten. Jalkineen askelkuormitusta muuttava ominaisuus perustuu japanilaiseen Geta-sandaalin tasapainoperiaatteeseen. Sandaalin keskellä on korko, joka haastaa tasapainojärjestelmää uudella tavalla.

Tämä muuttuja yhdessä kanta- ja päkiävaimennusmateriaalin kanssa, muuttaa askelkuormitusta joka askeleella. Jalkineen tekninen pohjaratkaisu on vertaansa vailla, kun halutaan aktivoida kävelyn kuormitussuhteita kokonaiskuormituksesta keventävään suuntaan. Erityisen onnistunut Xensible jalkinevalinta on askelkipuisille, joiden kävelyä haittaa esimerkiksi nivelkivut polvissa, lonkissa tai alaselässä.

Kokonaiskuormituksen keveneminen painoakantavilta niveliltä selittyy juuri jalkineen pohjassa olevalla korkopalalla. Askelkuormituksen jarruttava lihasaktivaatio muuttuu nopeammin supistavaksi lihastyöksi askeleen keskivaiheessa, kun kehonpaino osuu keskikorolle. Supistava lihastyö on jarruttavaa lihastyötä matalaenergisempää ja siten kokonaisaktivaatiota keventävää.

Xensible-jalkineen stretch nimitys tulee myös patentoidusta, venyvästä nahkainnovaatiosta. Jalkineen päällinen siis mukautuu jalkaterän muutoksille saumattoman ja venyvän nahkamateriaalin ansiosta.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.