Toimitukset veloituksetta

Tervetuloa videoblogiin

Täällä saat tietoa tuotteistamme sekä yleisiä kuulumisia henkilökunnaltamme. 

Kerro mistä haluaisit kuulla

Yrittäjän kuulumisia 2022 kesän alussa. Kerro mitä haluaisit kuulla. 

Voiko juoksuun suunnitellulla kengällä myös kävellä?

Topo Athletic on suunniteltu juoksuun, mutta on myös erinomainen valinta kävelyharrastukseen. Loistava varvastila ja erinomainen istuvuus!

Miksi tyynyjä kenkäkaupassa?

Yksilöllisesti säädettävä Therapy -tyyny toimii erinomaisesti kaikilla nukkujilla. Tyynyssä on mukava tyynymäinen pehmeys, mutta lokeroinnin avulla tyynystä tulee miellyttävä tuki kaularangalle.

Kärsitkö vaivaisenluuhaasteista?

Xsensible jalkinesarjan kengät ovat erinomainen valinta kun haet hyvää käyttökenkää. Tässä jalkine sarjassa on erilaisia ratkaisuja aina sandaaleista saapikkaisiin. Xsensiblen tekniset ominaisuudet antavat jaloillesi tarvittavan liikkumisvapauden sekä energiaa kävellä ja seiroa kevyemmin pidempiäkin aikoja.

Turvotus jaloissa - Mistä löytyy riittävän tilava lestinen jalkine?

Jalkojen voimakas turvotus tuo usein haastetta kenkähankintoihin. Usein törmätään siihen, että kenkää ei saa puettua jalkaan ollenkaan tai kengissä on epämiellyttäviä, painavia saumoja, jotka tekevät kengistä epämukavat. Liian ahdas jalkine usein vain lisää turvotusta jaloissa. Turvonnut jalkaterä on usein myös arka, jolloin on tärkeää, että löytyy helposti puettava, pehmoinen jalkineratkaisu, jotta tärkeistä kävelylenkeistä tulisi säännöllinen osa arkea.

Voiko kenkä poistaa kipuja?

Oikeanlaisella jalkineella on valtavan suuri merkitys kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Jalkaterä on meidän kivijalka, joten ei ole aivan yhdentekevää minkälaista jalkinetta käytät.