Kengät ja sandaalit

Jalkaterän mittaus

Helpoin tapa varmistaa, että tilaamasi jalkine on oikeankokoinen jalkaasi, on ottaa mitta jalkaterästä. Parhaiten tämä käy niin, että menet seisomaan paperin päälle ja pyydät ystävääsi piirtämään jalkaterän kuvan paperille. Eri valmistajilla on hieman erilaiset mittataulukot ja koot saattavat hieman vaihdella eri valmistajien välillä. Mikäli jalkaterissä on pituuseroa, on valinta tehtävä isomman jalan mukaan.  Mikäli on kyseessä hieman haasteellisempi tilanne jaloissa niin päkiän leveys on myös hyvä mitata. Jos jaloissa on voimakasta turvotusta, on hyvä ottaa mitta myös jalkapöydän korkeudesta. Muista huomioda kokovalintaa tehdessä käyntivara, joka on suositeltavaa olla 0,5cm-1cm. Mikäli epäilet kokoasi, niin laita tilauksen yhteyteen maininta jalkosisi pituudesta niin täällä osataan sitten vielä tilanne tarkistaa.

Ole myös rohkeasti yhteydessä jos jokin asia mietityttää! Tunnen oman myymäläni mallit ja olen monenlaisiin tilanteisiin törmännyt. haasteet kuitenkin kenkäasioissa ovat hyvin samankaltaisia, joten oikea ratkaisu löytyy juurikin sillä, että mallit ovat minulle tuttuja.

Varomed

Florett on saksalainen kenkävalmistaja, joka on toiminut jo 60 vuotta kenkien parissa. Varomed sarja syntyi vuonna 1997 jolloin tuli tarve kehittää jalkine, jossa on ratkaisuja monenlaiseen tarpeeseen. Tästä sarjasta löytyy erinomaisia ratkaisuja haasteelliseenkin jalkaan. Malleja on H 1/2 lestistä aina laajaan L-lestiin saakka. Kaikissa jalkineissa on pehmeä ja saumaton Dialino materiaali. Sandaalit ovat pestävissä 30asteessa, pesupussin käyttö on suositeltavaa.

H-lesti on hieman tavanomaista lestiä tilavempi

K-lesti Tilava lesti, soveltuu erinomaisesti jos hieman turvotusta

L-lesti Voimakkaasti turvonneeseen jalkaa

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.