Tilaus

Tilaus käsitellään 1-2 päivän kuluessa. Saat ilmoittamaasi sähköpostiin laskun tilauksesta. Paketti toimitetaan postipakettina, kun tilaus on maksettuna. Paketin saapumisesta tulee tekstiviesti-ilmoitus, tarkista että puhelinnumerosi on oikein.

Toimitusmaksu

Kenkien ja tyynyn (1-2kpl) postimaksu on 8,90€. Mikäli tilattu tuote pitää palauttaa, tilaaja maksaa palautusmaksun. Alennustuotteita ei voi palauttaa.

Jalkaterän mittaus

Helpoin tapa varmistaa, että tilaamasi jalkine on oikeankokoinen jalkaasi, on ottaa mitta jalkaterästä. Parhaiten tämä käy niin, että menet seisomaan paperin päälle ja pyydät ystävääsi piirtämään jalkaterän kuvan paperille. Eri valmistajilla on hieman erilaiset mittataulukot ja koot saattavat hieman vaihdella eri valmistajien välillä. Mikäli jalkaterissä on pituuseroa, on valinta tehtävä isomman jalan mukaan.  Mikäli on kyseessä hieman haasteellisempi tilanne jaloissa niin päkiän leveys on myös hyvä mitata. Jos jaloissa on voimakasta turvotusta, on hyvä ottaa mitta myös jalkapöydän korkeudesta. Muista huomioda kokovalintaa tehdessä käyntivara, joka on suositeltavaa olla 0,5cm-1cm. Mikäli epäilet kokoasi, niin laita tilauksen yhteyteen maininta jalkosisi pituudesta niin täällä osataan sitten vielä tilanne tarkistaa.

Ole rohkeasti yhteydessä jos jokin asia mietityttää!