Kengät ja sandaalit

Jalkaterän mittaus

Helpoin tapa varmistaa, että tilaamasi jalkine on oikeankokoinen jalkaasi, on ottaa mitta jalkaterästä. Parhaiten tämä käy niin, että menet seisomaan paperin päälle ja pyydät ystävääsi piirtämään jalkaterän kuvan paperille. Eri valmistajilla on hieman erilaiset mittataulukot ja koot saattavat hieman vaihdella eri valmistajien välillä. Mikäli jalkaterissä on pituuseroa, on valinta tehtävä isomman jalan mukaan.  Mikäli on kyseessä hieman haasteellisempi tilanne jaloissa niin päkiän leveys on myös hyvä mitata. Jos jaloissa on voimakasta turvotusta, on hyvä ottaa mitta myös jalkapöydän korkeudesta. Muista huomioda kokovalintaa tehdessä käyntivara, joka on suositeltavaa olla 0,5cm-1cm. Mikäli epäilet kokoasi, niin laita tilauksen yhteyteen maininta jalkosisi pituudesta niin täällä osataan sitten vielä tilanne tarkistaa.

Ole myös rohkeasti yhteydessä jos jokin asia mietityttää! Tunnen oman myymäläni mallit ja olen monenlaisiin tilanteisiin törmännyt. haasteet kuitenkin kenkäasioissa ovat hyvin samankaltaisia, joten oikea ratkaisu löytyy juurikin sillä, että mallit ovat minulle tuttuja.

Promena

Promena on kotimainen työjalkine, jota valmistetaan Oriveden Hirsilässä. Valikoimista löytyy niin naisten kuin miesten jalkineita ja useissa eri väreissä. Kaikissa Promenan jalkineissa on irroitettava ja konepesun kestävä pohjallinen. Jalkineissa on mahdollista käyttää omaa henkilökohtaista pohjallista. Pohjallisia on saatavilla myös erikseen.

Värit : Valkoinen, punainen, musta, pinkki, sininen ja niiden yhdistelmät.

Koot :34-46

Vinkki: Kenkien tilauksen yhteydessä tilaa jo vaihtopohjallinen, suosittelen pohjallista jossa on hieman voimakkaampi muotoilu (Tuotenro 8001). Vaihtopohjallinen antaa jalallesi hieman erilaista kuormitusta työpäivän aikana sekä pidentää kengän käyttöikää.

Kokonumeroa vastaava jalkaterän pituus. Huomioi vähintään 0,5 cm käyntivara.

34=22,6 cm 35=23,3 cm 36=24,0 cm 37=24,7 cm 38=25,3 cm 39=26,0 cm 40=26,7 cm 41=27,3 cm 42=28,0 cm 43=28,7 cm 44=29,3 cm 45=30,0 cm 46=30,7 cm

No products found which match your selection.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.