Kengät ja sandaalit

Mephisto

Heitä hyvästit särkeville jaloille ja vaihda MEPHISTOn mukavuuteen!

MEPHISTO on ranskalainen kengänvalmistaja. Se on upea yhdistelmä perinteistä käsityötaitoa ja kehittyneitä teknisiä ominaisuuksia. Kaikki on alkanut vuonna 1965 Sarrebourgissa, Ranskassa. Vuosikymmenien kuluessa MEPHISTOsta on tullut arvostettu naisten ja miesten kenkien brändi, joka tunnetaan ympäri maailmaa. MEPHISTO-tuotteet sisältävät omaperäisiä innovaatioita ja ratkaisuja. Perustaja-omistajan, Martin Michalin, intohimo on ollut kehittää maailman paras ja mukavin kenkä. Hän on pitänyt tiukasti kiinni tästä tavoitteestaan ja on luonut MEPHISTOn ja sen yritysfilosofian. Tätä tavoitetta toteutetaan yhdessä yrityksen henkilöstön ja yhteistyöyritysten kanssa.

MEPHISTO käyttää korkealaatuisia materiaaleja ja tarjoaa poikkeuksellista mukavuutta. Kengät ja sandaalit soveltuvat lestiltään erinomaisesti suomalaiseen jalkaan.

MEPHISTO-kengät ja SOFT-AIR teknologia

Miksi MEPHISTO-kengät ovat sitten niin erityisen mukavia? Sitä selittää tuo edellä mainittu SOFT-AIR teknologia. Se vähentää kävelyn iskujen vaikutuksen minimiin. Tämän rakenteen tuloksena nivelet ja selkärangan välilevyt eivät rasitu. Kävely on kuin pehmoisella sammalpedillä.

MEPHISTO on päättänyt jatkaa MEPHISTO-kenkien valmistusta yksinomaan omissa tehtaissaan Ranskassa ja Portugalissa halpamaakilpailusta huolimatta. Tällä MEPHISTO pystyy varmistamaan jalkineissa huippulaadun. Yhdessä tutkimus- ja kehitystyön tuloksena on ainutlaatuista mukavuutta kengän käyttäjille.

MEPHISTO on saanut ainoana kenkävalmistajana useamman kerran Ranskan parhaan kenkämerkin palkinnon.

MEPHISTO jalkineissa yhdistyvät tyylikkyys, viimeistelty laatu sekä käyttömukavuus. Ihastut varmasti, ehkä jopa rakastut!

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.