Kengät ja sandaalit

Jalkaterän mittaus

Helpoin tapa varmistaa, että tilaamasi jalkine on oikeankokoinen jalkaasi, on ottaa mitta jalkaterästä. Parhaiten tämä käy niin, että menet seisomaan paperin päälle ja pyydät ystävääsi piirtämään jalkaterän kuvan paperille. Eri valmistajilla on hieman erilaiset mittataulukot ja koot saattavat hieman vaihdella eri valmistajien välillä. Mikäli jalkaterissä on pituuseroa, on valinta tehtävä isomman jalan mukaan.  Mikäli on kyseessä hieman haasteellisempi tilanne jaloissa niin päkiän leveys on myös hyvä mitata. Jos jaloissa on voimakasta turvotusta, on hyvä ottaa mitta myös jalkapöydän korkeudesta. Muista huomioda kokovalintaa tehdessä käyntivara, joka on suositeltavaa olla 0,5cm-1cm. Mikäli epäilet kokoasi, niin laita tilauksen yhteyteen maininta jalkosisi pituudesta niin täällä osataan sitten vielä tilanne tarkistaa.

Ole myös rohkeasti yhteydessä jos jokin asia mietityttää! Tunnen oman myymäläni mallit ja olen monenlaisiin tilanteisiin törmännyt. haasteet kuitenkin kenkäasioissa ovat hyvin samankaltaisia, joten oikea ratkaisu löytyy juurikin sillä, että mallit ovat minulle tuttuja.

Mephisto Mobils Ergonomic

Mikä tekee tästä sarjasta niin miellyttävän? Tätä selittäviä seikkoja ovat erittäin huolella valitut, kestävät materiaalit.

MOBILS Ergonomic sarjan kengissä on erikoisleveä lesti, joka tuo kenkiin erinomaista mukavuutta. Kengät sekä sandaalit ovat kauttaaltaan pehmustettu.

Kengissä on välipohja, jonka materiaali on luonnonlateksista tehty vaahto. Välipohja takaa ainutlaatuisen, pehmeän kävelyn. Tätä rakennetta käytetään sekä sandaaleissa että kengissä. Tämä ominaisuus minimoi ihanteellisesti selkään, selän välilevyihin ja niveliin kohdistuvaa kuormitusta. Lateksivaahdosta tehty pohjallinen suojaa myös jalan arkoja alueita, kantapäätä, päkiää ja akillesta hiertymiltä. MEPHISTOn pohjallinen on ihanteellisesti muotoiltu, joka tukee jalan luontaisia muotoja.

MOBILS ERGONOMIC sarjan kengistä pohjallisen voi irroittaa, jolloin sen saa helposti puhdistettua. Tuloksena on jalan hyvä hygienia ja kengän pitkä käyttöikä. Pohjallisen irroittaminen mahdollistaa myös ihanteellisesti oman henkilökohtaisesti valmistetun pohjallisen käytön. Näin ei henkilökohtaisen pohjallisen vuoksi tarvitse ottaa yhtä tai jopa kahta numeroa isompaa kenkää. Liian pitkä kenkä tekee siitä epämukavan ja aiheuttaa turhaan jalkateriin epämiellyttäviä hankaumia. Mallistossa on myös jalkineita sekä sandaaleja, joissa on erinomaisina ominaisuuksina rullaava sekä kiertojäykkä pohja.

Ihastut – ehkä jopa rakastut!

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.