Kengät ja sandaalit

Mephisto Mobils Ergonomic

Mikä tekee tästä sarjasta niin miellyttävän? Tätä selittäviä seikkoja ovat erittäin huolella valitut, kestävät materiaalit.

MOBILS Ergonomic sarjan kengissä on erikoisleveä lesti, joka tuo kenkiin erinomaista mukavuutta. Kengät sekä sandaalit ovat kauttaaltaan pehmustettu.

Kengissä on välipohja, jonka materiaali on luonnonlateksista tehty vaahto. Välipohja takaa ainutlaatuisen, pehmeän kävelyn. Tätä rakennetta käytetään sekä sandaaleissa että kengissä. Tämä ominaisuus minimoi ihanteellisesti selkään, selän välilevyihin ja niveliin kohdistuvaa kuormitusta. Lateksivaahdosta tehty pohjallinen suojaa myös jalan arkoja alueita, kantapäätä, päkiää ja akillesta hiertymiltä. MEPHISTOn pohjallinen on ihanteellisesti muotoiltu, joka tukee jalan luontaisia muotoja.

MOBILS ERGONOMIC sarjan kengistä pohjallisen voi irroittaa, jolloin sen saa helposti puhdistettua. Tuloksena on jalan hyvä hygienia ja kengän pitkä käyttöikä. Pohjallisen irroittaminen mahdollistaa myös ihanteellisesti oman henkilökohtaisesti valmistetun pohjallisen käytön. Näin ei henkilökohtaisen pohjallisen vuoksi tarvitse ottaa yhtä tai jopa kahta numeroa isompaa kenkää. Liian pitkä kenkä tekee siitä epämukavan ja aiheuttaa turhaan jalkateriin epämiellyttäviä hankaumia. Mallistossa on myös jalkineita sekä sandaaleja, joissa on erinomaisina ominaisuuksina rullaava sekä kiertojäykkä pohja.

Ihastut – ehkä jopa rakastut!

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.