Kengät ja sandaalit

Leguano

Asiakaspalautteita Leguanojen käytöstä:

“Työkenkinä Leguanot olleet ihanat, askellus kevyttä ja muutkin ovat sen huomanneet. : ) Työkaveri Anne myös yhtyy tähän kommenttiin.
Talvikengät vielä sisäänajossa, mutta tuntuu todella kuin paljain jaloin hangessa kulkisi. Saa ihan erilaista liikettä ja tuntumaa jaloille mitä ei muilla kengillä pysty saamaan.
Koko tuntuu hyvältä, mutta vaatii sen villasukan tai kaksi ettei leveyssuunnassa ole liikaa väljyyttä.”

“Hei,

pitää vielä erikseen kiittää Chestereistä, kun ovat olleet tosi hyvät ”kengät”. Niillä menee vaikka umpihangessa ja kun liikkeessä pysyy niin ei palele. Ovatpa innostaneet vähän juoksemaankin. Joulupukki ollut erityisen tyytyväinen!”

“Huomenta!
Terveiset lämpimältä Madeiralta. Tässäpä kaksi erilaista kävelyalustaa. Molemmilla Leguanot toimivat tosi hyvin. Eilen 23 asteen lämmössä kävelimme 14,5 km Katukävelyä, eikä mitään ongelmia. Aamulla kävin auringonnousua kuvaamassa ja otin kuvan rannan kivikosta, siinäkin leguanot ovat hyvät – ainakin minun jaloille. Jalkakäytävillä on tuota mustaa ja valkoista kiveä ja sateella valkoinen kalkkikivi on tosi liukasta. Mutta yllätys oli, että näillä tossuilla ei tarvitse luistella.
Lämpimin terveisin tyytyväinen asiakas”

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.