Kengät ja sandaalit

Jalkaterän mittaus

Helpoin tapa varmistaa, että tilaamasi jalkine on oikeankokoinen jalkaasi, on ottaa mitta jalkaterästä. Parhaiten tämä käy niin, että menet seisomaan paperin päälle ja pyydät ystävääsi piirtämään jalkaterän kuvan paperille. Eri valmistajilla on hieman erilaiset mittataulukot ja koot saattavat hieman vaihdella eri valmistajien välillä. Mikäli jalkaterissä on pituuseroa, on valinta tehtävä isomman jalan mukaan.  Mikäli on kyseessä hieman haasteellisempi tilanne jaloissa niin päkiän leveys on myös hyvä mitata. Jos jaloissa on voimakasta turvotusta, on hyvä ottaa mitta myös jalkapöydän korkeudesta. Muista huomioda kokovalintaa tehdessä käyntivara, joka on suositeltavaa olla 0,5cm-1cm. Mikäli epäilet kokoasi, niin laita tilauksen yhteyteen maininta jalkosisi pituudesta niin täällä osataan sitten vielä tilanne tarkistaa.

Ole myös rohkeasti yhteydessä jos jokin asia mietityttää! Tunnen oman myymäläni mallit ja olen monenlaisiin tilanteisiin törmännyt. haasteet kuitenkin kenkäasioissa ovat hyvin samankaltaisia, joten oikea ratkaisu löytyy juurikin sillä, että mallit ovat minulle tuttuja.

Leguano

Asiakaspalautteita Leguanojen käytöstä:

”Työkenkinä Leguanot olleet ihanat, askellus kevyttä ja muutkin ovat sen huomanneet. : ) Työkaveri Anne myös yhtyy tähän kommenttiin.
Talvikengät vielä sisäänajossa, mutta tuntuu todella kuin paljain jaloin hangessa kulkisi. Saa ihan erilaista liikettä ja tuntumaa jaloille mitä ei muilla kengillä pysty saamaan.
Koko tuntuu hyvältä, mutta vaatii sen villasukan tai kaksi ettei leveyssuunnassa ole liikaa väljyyttä.”

”Hei,

pitää vielä erikseen kiittää Chestereistä, kun ovat olleet tosi hyvät ”kengät”. Niillä menee vaikka umpihangessa ja kun liikkeessä pysyy niin ei palele. Ovatpa innostaneet vähän juoksemaankin. Joulupukki ollut erityisen tyytyväinen!”

”Huomenta!
Terveiset lämpimältä Madeiralta. Tässäpä kaksi erilaista kävelyalustaa. Molemmilla Leguanot toimivat tosi hyvin. Eilen 23 asteen lämmössä kävelimme 14,5 km Katukävelyä, eikä mitään ongelmia. Aamulla kävin auringonnousua kuvaamassa ja otin kuvan rannan kivikosta, siinäkin leguanot ovat hyvät – ainakin minun jaloille. Jalkakäytävillä on tuota mustaa ja valkoista kiveä ja sateella valkoinen kalkkikivi on tosi liukasta. Mutta yllätys oli, että näillä tossuilla ei tarvitse luistella.
Lämpimin terveisin tyytyväinen asiakas”

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.