Yrittäjä esittäytyy

Jenni Rautio

Olen valmistunut fysioterapeutiksi 2002. Työfysioterapeutin lisäopinnot suoritin työn ohella 2010- 2011. Fysioterapeutiksi valmistumisen jälkeen olen tehnyt fysioterapeutin työtä mm. työikäisten ja ikääntyvien parissa. Fysioterapeutiksi valmistumisen jälkeen reissasin melkein kaksi vuotta ympäri Suomen työjalkine-edustajana. Vuosina 2005-2015 toimin hyvin tiiviisti nukkumisergonomian parissa Unikulmassa.

Oman yrityksen perustaminen oli pyörinyt jo mielessäni pidemmän aikaa ja asiat alkoivat mennä kohti suunnitelmaa vauhdikkaasti syksyllä 2014. ErgonoVita Oy on toiminut Oulussa Hallituskadulla huhtikuusta 2015 lähtien. Myymälän tarjonta on kysynnän myötä keskittynyt laadukkaisiin jalkineisiin, sivutuotteena valikoimista löytyy myös tuotteita nukkumiseen, lähinnä tyynyjä. Näin ei ollut alusta saakka, vaan tämä suuntaus on oikeastaan tullut ihanien asiakkaiden ansiosta ja positiivisten yhteensattumien saattelemana ja riskien ottamisella. Palvelevalle kenkäkaupalle on ollut ihan selvää tilausta Oulussa. Liiketoiminnan suunnanmuutos olikin yksi valintakriteereistä kun Oulun seudun yrittäjänaiset valitsivat minut vuoden 2020 naisyrittäjäksi.

Yrittäjyyden matkan varrelle on sattunut monenlaisia tapahtumia – hyviä ja ei niin hyviä. Pääpaino on ollut onneksi niissä hyvissä ja ne, ei niin hyvät hetket jätetään taakse, opitaan niistä aina jotakin ja sitten unohdetaan. Keskitytään taas niihin hyviin asioihin ja ennen kaikkea luotetaan tulevaan. Ja ennen muuta jatketaan hymyssä suin ihanien asiakkaiden palvelemista. On ollut ihana huomata, että ihmiset tulevat uudelleen myymälään ja tuovat sukulaisiaan sekä ystäviään mukanaan ostoksille.

Haluan tarjota asiakkailleni laadukkaita jalkineratkaisuja. Valikoimissa on eri valmistajien jalkineita, joissa aina hieman erilaisia elementtejä. Tämä mahdollistaa juuri oikeanlaisen ratkaisun löytymisen juuri Sinulle!

Tervetuloa palveltavaksi toivottaa yrittäjä Jenni Rautio